eco verpakkingsmateriaal         

Meer resultaten voor eco verpakkingsmateriaal

krimpfolie verpakking
icoon_menu_site_EP-kartonnen-dozen. icoon_menu_site_EP-sluiten. icoon_menu_site_EP-geschenk. icoon_menu_site_EP_scholenverenigingen. icoon_menu_site_EP-herbruikbare_draagtassen. icoon_menu_site_EP-plastic-draagtassen. icoon_menu_site_EP-bakkerij. icoon_me
Mogelijk bestaat dit nog niet in een ecologische versie. Neem een kijkje op de webshop ePacking waar je zowel bio als conventionele verpakkingen terugvindt. Onze groene Bio Pack verpakkingen herken je bij ePacking aan het groene nootje. Benieuwd naar meer?
Ecologische verpakkingen voor voedsel, dranken en take away Variapack.
Verpakkingsmateriaal uit hernieuwbare grondstoffen. Vervolgens hebben we Believe Renewable Resources. Dit zijn producten geproduceerd van grondstoffen uit hernieuwbare bronnen. Minimum 90% van het materiaal bestaat uit hernieuwbare grondstoffen die in de natuur of via ecologische kringlopen terug te vinden zijn.
Paardekooper: verpakkingen en disposables Paardekooper B.V.
ma vr van 8.30 17.00 uur. Nog makkelijker bestellen? Ons assortiment van A t/m Z. Al onze merken. Mogen we je inspireren? Najaarsbrochure 2020 Bekijk hier onze nieuwe najaarsbrochure 2020. Nieuws Actualiteiten uit de wereld van de verpakkingen en disposables.
Milieuvriendelijk verpakkingsmaterialen Profipack.nl.
BTW Vanaf 5600, Excl. ECO noppenfolie gerecycled groen 50cm x 100m x 80my. Vanaf 1876, Incl. BTW Vanaf 1550, Excl. Paperfill papieren opvulmateriaal 120L. Vanaf 1809, Incl. BTW Vanaf 1495, Excl. Duurzaam verpakt, beschermd, opgevuld en verzonden. Profipack heeft verschillende milieuvriendelijke verpakkingen in het assortiment. Onze duurzame kartonnen dozen zijn gemaakt van natuurlijke materialen die goed recyclebaar zijn. Als u een pakket wilt verzenden op een duurzame manier, dan is een duurzame kartonnen doos niet genoeg. Zo moeten uw producten beschermd zijn met duurzaam beschermingsmateriaal. Wij hebben duurzaam golfkarton in ons assortiment. Daarnaast dient de ruimte in de doos opgevuld te worden met duurzaam opvulmateriaal. Hiervoor kunt u gebruik maken van papieren opvulmaterialen. Ook hebben wij Biodegradable luchtzakjes in het assortiment. Deze luchtzakjes vallen onder de biologisch afbreekbare verpakkingen. De Flo Pak biologische opvulchips zijn gemaakt van zetmeel. De opvulchips zullen in de regen dus verdwijnen en opgaan in de natuur, dus ook 100% biologisch afbreekbaar.
Eco-vriendelijke verpakking De Online Zeepwinkel.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. BESTELLEN BESTEL INFO 50% KORTING STARTERS PAKKETTEN GROOTHANDEL KINDERPARTIJTJES WORKSHOPS PARTNERS SOAPQUEEN CONTACT. SoapQueen maakt gebruik van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.: Ongeveer 90% van onze kartonnen dozen is gerecycled of 2e hands.
Lush verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar.
Bij Lush is de natuur overal. Zo gebruiken we in onze producten zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Het kan daarom niet anders dat we onze producten inpakken in natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. We hebben bijvoorbeeld gezocht naar alternatieven voor balletjes van piepschuim. Popcorn was een goede oplossing: gepofte maïs is heel geschikt om producten in dozen mee te vervoeren en het is biologisch afbreekbaar. Daarbij nemen niet-gepofte maïskorrels weinig ruimte in tijdens het vervoer en is er dus minder uitstoot. Toch zetten we onze zoektocht door en zo vonden we een manier waarmee we nog verder konden gaan: 23% om precies te zijn. Maak kennis met EcoFlo: schuimpjes gemaakt van 100% zetmeel. Vergeleken met de productie van popcorn kost het 23% minder energie om deze nibbit-lookalikes te maken. Efficiëntie staat bij ons voorop: een ton zetmeel levert namelijk 75, meer verpakkingsmateriaal op dan een ton maïskorrels.
ECO VERPAKKINGEN Eco Giving.
Eco kerst verpakkingen. Zo jij bent er bijna klaar voor! Je hebt een mooi cadeau gevonden, of misschien wel meerdere cadeautjes. Het laatste puntje op de i-is nu alleen nog de verpakking en die wil je van een duurzaam materiaal hebben.
Eco-vriendelijke verpakking De Online Zeepwinkel.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. BESTELLEN BESTEL INFO 50% KORTING STARTERS PAKKETTEN GROOTHANDEL KINDERPARTIJTJES WORKSHOPS PARTNERS SOAPQUEEN CONTACT. SoapQueen maakt gebruik van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.: Ongeveer 90% van onze kartonnen dozen is gerecycled of 2e hands.
Afbreekbare Take Away Verpakkingen Bioodi.
Bij onze productgroep bio lunchtassen vind u de geschikte tassen om de duurzame afbreekbare wegwerp menudozen en verpakkingen in te doen. Wilt u een duurzame oplossing voor het presenteren van een broodje hamburger of de soja saus bij uw sushi, met onze biologisch afbreekbare lijn aan disposable menudozen en verpakkingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal Storopack.
Neem contact op via het gratis nummer 0800 90 567 voor ons advies. U kunt de meeste verpakkingsmaterialen alsook uw gepersonaliseerde artikelen op onze webshop verkrijgen voor een vlotte bestelling. Storopack heeft een ruim assortiment aan kartonnen dozen om uw producten te verpakken voor transport of opslag: zowel voor kleine, grote en zelfs gevaarlijke producten.
Bio Futura Duurzame Verpakkingen Wegwerpservies Duurzame Verpakkingen Bio Futura.
Over Bio Futura. Wij zijn een enthousiast en internationaal team gespecialiseerd in composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Al meer dan 10 jaar bieden wij hiermee een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic wegwerpservies. Ontdek de mogelijkheden van Biobased Durables.
Op weg naar een wereld van duurzame verpakkingen Ecochain.
Het implementeren van verandering gericht op bijvoorbeeld afvalreductie en een meer energie-efficiënte productie zijn in dat geval de logische stappen. De retailklanten van de producenten leggen echter veel meer de nadruk op het verminderen van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal, met kostenbesparing als belangrijkste drijfveer.

Contacteer ons